Dulceata de gutui

de RoXx in Dulceata / Gem, 12 Oct 2012 | 7426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gutui
  • 3 kg zahar
  • 2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de gutui:

Se pune apa cu zaharul la fiert pana se leaga si se face sirop. Gutuile se spala si se dau pe razatoare, apoi se pun treptat in siropul care fierbe. Se lasa la fiert pana ce gutuile devin roz si sticloase (aproximativ 2 ore). Atunci dulceata este gata. Fierbinte, dulceata se pune in borcane, se pune si capacul la fiecare borcan si se tin in paturi (se acopera cu ceva ... ) pana a 2 a zi .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RoXx 1

13.10.2012, 21:45

multumesc Rocsi

RuxyRux 1

21.10.2012, 22:34

O mare mare bunatate!

RoXx 1

21.10.2012, 23:42

multumesc Ruxy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui